Boken har kommit – få 25% rabatt på nok.se uppge rabattkod ”Hälsosamt” i kassan!

Rabattkoden gäller boken ”När det hälsosamma blir ohälsosamt” fram till 13/12 -19.

Boken riktar sig till dig som tycker att tankar på mat, kropp, ätande, träning och kanske hälsa har tagit över ditt liv. Arbetsblad och extramaterial finns på nok.se. Men det går lika bra att använda en egen anteckningsbok eller dator om man önskar det.

Även du som har en närstående med ätproblem kan ha nytta av boken och den är tänkt att kunna användas av vårdpersonal vid behandling av ätstörningar. Antingen som ett komplement till Fairburns engelska KBT-E manual, som en självständig behandlingsmanual eller vid vägledd självhjälp. Övningarna i boken kan även användas i gruppbehandlingar.

Vem du än är önskar vi att boken kommer att vara till hjälp för dig!

Köp här

 

Snart kommer vår bok – en självhjälpsbok vid ätproblem

I slutet av november kommer äntligen vår bok ”När det hälsosamma blir ohälsosamt” ut hos Natur och Kultur. Det är en självhjälpsbok för dig med ätproblem och ätstörningar. Boken är baserad på den evidensbaserade behandlingsmetoden KBT-E – kognitiv beteendeterapi anpassad för ätstörningar utvecklad av professor C. G. Fairburn vid Oxford University. Boken riktar sig till dig som upplever att tankarna på mat, kropp och kanske träning har tagit över ditt liv. Boken innehåller ett behandlingsprogram där du får konkret hjälp att förstå dina svårigheter och hur du kan ta dig ur dem. Vår förhoppning är även att boken ska vara en bra informationskälla för närstående till personer med ätproblem och att behandlingsprogrammet ska användas av personal inom vården i arbetet med ätproblem och ätstörningar.

Läs mer här.

Nu startar jag min verksamhet i Uppsala

Nu är det äntligen dags för mig att efter många år som anställd starta min egen verksamhet. Min nya spännande resa börjar i Uppsala, en stad som jag har en varm relation till. Ända sedan jag som ung vuxen och lämnade Västergötland för att flytta till Stockholm har Uppsala varit en viktig del av mitt liv. Här har jag haft många nära och kära att besöka, många mysiga cafébesök och härliga stunder att se tillbaka på.  Dessutom har jag pendlat hit under flera års studier till psykoterapeut. Nu är jag tillbaka igen och det känns riktigt bra!

Välkommen att kontakta mig för frågor och tidsbokning (länk till kontaktformulär). Jag hör av mig så snart som möjligt nästkommande vardag.