Poddtips!

Vill du få en kortversion av vår självhjälpsbok vid ätstörningar ”När det hälsosamma blir ohälsosamt”? Då kan du lyssna på det här avsnittet:

Nytt inlägg på Lära Från Lärda – En fackbok och en författare186 – När det hälsosamma blir ohälsosamtav fredrik@hillerb.orgBoken heter ”När det hälsosamma blir ohälsosamt – Hjälp när tankar om kropp, mat och ätande tagit över ditt liv” och gäst är författaren Evelina Linder.Evelina Linder i Lära Från LärdaDen här boken handlar om när medvetenhet om kost och vikt går över en gräns och blir ohälsosamt. Många av oss försöker äta lite nyttigare, motionera regelbundet och undvika att gå upp i vikt. Men när går egentligen gränsen för att denna medvetenhet blir ohälsosam? Många människor kan dessutom se väldigt friska ut samtidigt som de har ätstörningar. I programmet pratar vi bl.a. om när en medveten och sund kosthållning övergår till en ätstörning. Vi pratar om vad som ligger bakom att vissa personer utvecklar ätstörningar. Och vi pratar om hur man går tillväga för att motverka ätstörningar. Lyssna och få en kortversion av boken!Lära Från Lärda handlar om en noga utvald bok och ett samtal med dess författare. Intervjuare är Fredrik Hillerborg och du kan lyssna på programmen via alla vanliga podcast-appar (T.ex. Spotify, PodcastBeyondpod m.fl.).fredrik@hillerb.org | 31 augusti, 2020 kl. 06:00 | Etiketter: ätstörningarhälsa | URL: https://wp.me/p5g0v3-12GSäg upp prenumerationen för att inte längre få e-post från Lära Från Lärda – En fackbok och en författare.
Ändra e-postinställningar i Notiser.Kan du inte klicka på länkarna? Kopiera och klistra in följande URL i din webbläsares adressfält: 
https://larafranlarda.com/evelina-linder/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s