Nu startar jag min verksamhet i Uppsala

Nu är det äntligen dags för mig att efter många år som anställd starta min egen verksamhet. Min nya spännande resa börjar i Uppsala, en stad som jag har en varm relation till. Ända sedan jag som ung vuxen och lämnade Västergötland för att flytta till Stockholm har Uppsala varit en viktig del av mitt liv. Här har jag haft många nära och kära att besöka, många mysiga cafébesök och härliga stunder att se tillbaka på.  Dessutom har jag pendlat hit under flera års studier till psykoterapeut. Nu är jag tillbaka igen och det känns riktigt bra!

Välkommen att kontakta mig för frågor och tidsbokning (länk till kontaktformulär). Jag hör av mig så snart som möjligt nästkommande vardag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s